NaslovnaVodeni skuteriHigh performance

FX Cruiser HO 2019

galerija

FX Cruiser HO 2019

137.500,00 kn

Detalji

Model FX Cruiser HO nudi unapređenje luksuza i performansi - svaki detalj dizajniran je kako bi vrijeme koje provodite na vodi bilo što opuštenije i ugodnije.

Uglađeno povećanje snage agregata HO od 1812 ccm popraćeno je prekrasnim osjećajem pouzdanosti prilikom istraživanja intuitivnih komandi revolucionarnog sustava RiDE te sigurnom upravljivosti laganog trupa NanoXcel®.

Otkriće se nastavlja s elektroničkim sustavima gasa i trima, sustavom kontrole trakcije kod vožnje natrag te sigurnosnim sustavom za vožnju natrag, kao i velikim brojem ostalih značajki – podesivo upravljanje, produljena platforma krme, veliko sjedalo za 3 osobe, bitve koje se povuku prema gore – ukratko, cijeli novi svijet užitka u krstarenju.

Detalji

 • Agregat velike snage od 1812 ccm sa sustavom EFI
 • Revolucionarni sustav RiDE za intuitivno upravljanje
 • Snažan i lagan NanoXcel® trup i paluba
 • Luksuzno 2-dijelno sjedalo za krstarenje za 3 osobe
 • Prikazi za elektronički kompas/potrošnju goriva/temperaturu zraka i vode
 • Cruise Assist, način rada No Wake i elektronički trim
 • Prvi sustav daljinskog zaključavanja i načina rada Low-RPM Mode™
 • Elektronički hod unatrag s kontrolom proklizavanja
 • Pregledni indikatori za F-N-R, RiDE i elektronički trim
 • Jedinstveni sustav upravljanja sa 4 koraka i mogućnošću nagiba
 • Bitve koje se povuku prema gore, stepenica na krmi i dvije ručke za ponovno ukrcavanje
 • Prostrano spremište i vodonepropusni odjeljci

Agregat velike snage od 1812 ccm

Agregat velike snage od 1812 ccm

Snagu osigurava velika zapremina pa je agregat velike snage od 1812 ccm doista uzbudljiv, dok visokoprotočna pogonska turbina s propelerom s 3 kraka pomaže da se ta snaga pretvori u nevjerojatno ubrzanje. Sustav elektroničkog ubrizgavanja goriva (EFI) daje najglađu moguću snagu i učinkovit, ekonomičan rad, čak i kada se koristi uobičajeno bezolovno gorivo.

Sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics) (kretanje unatrag s intuitivnom elektronikom za usporavanje)

Sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics) (kretanje unatrag s intuitivnom elektronikom za usporavanje)

Revolucionarni sustav RiDE preobražava ugodu vožnje i donosi novi osjećaj pouzdanosti svakom vozaču na svakoj razini. Za kretanje prema naprijed i ubrzavanje povucite ručicu gasa na desnoj ručki – za usporavanje i hod unatrag povucite ručicu na lijevoj ručki. Da, zaista je tako jednostavno!

Lagani NanoXcel® trup i paluba

Lagani NanoXcel® trup i paluba

Hidrodinamični trup i paluba izrađeni jedinstvenom tehnologijom NanoXcel® tvrtke Yamaha – stoga su 25% lakši u odnosu na konvencionalne materijale – pa tako model FX Cruiser HO pruža izuzetno okretno upravljanje te optimalnu učinkovitost potrošnje goriva. Trup i paluba dizajnirani su prema najnovijim idejama pa tako nude prostor i stabilnost, uz dodatna spremišta i udobnost u vožnji.

Elektronički trim i pregledni, moderni instrumenti

Elektronički trim i pregledni, moderni instrumenti

Elektronički sustav trima s 2 jednostavne tipke na lijevoj ručki osigurava potpuno upravljanje položajem trima u svakom trenutku. Zamislite, možete okretati i mijenjati položaje trima prilikom nagle promjene smjera, a zatim ih ponovo okretati i mijenjati kako biste se udaljili najvećom brzinom. Pregledni indikatori za trim, sustav RiDE i položaje F-N-R značajke su stilski dotjeranih instrumenata.

elektronska "Drive-by-Wire" kontrola gasa

elektronska "Drive-by-Wire" kontrola gasa

Napredni sustav elektroničke kontrole gasa tvrtke Yamaha oduševit će vas "inteligentnim" značajkama. Koristite Cruise-Assist za postavljanje i održavanje pojedinih brzina, način rada No Wake za jednostavno navigiranje kroz područja u kojima treba održavati malu brzinu. Osim toga, elektronički upravljana vožnja natrag sa sustavom kontrole proklizavanja olakšava glatko manevriranje i brzi izlaz iz tijesnih prolaza.

Daljinsko zaključavanje i način rada Low-RPM Mode™

Daljinsko zaključavanje i način rada Low-RPM Mode™

Ovaj inovativni sustav tvrtke Yamaha prvi je takav u industriji. Jednim pritiskom tipke daljinskog odašiljača aktivirat će se posebni "L" način rada (niski broj okretaja) kako bi se ograničila najveća brzina – idealno za kontrolirano upravljanje. Kako biste bili zaštićeni i bezbrižni, pritiskom druge tipke deaktivira se paljenje, čime se sprječava slučajno pokretanje ili neovlaštena vožnja.

Opremljen luksuznim značajkama za krstarenje

Opremljen luksuznim značajkama za krstarenje

Od upravljača podesivog u 4 položaja te po nagibu do luksuznog vrhunskog dvobojnog sjedala za 3 osobe – te od velike, proširene platforme za plivanje do iznimno duboke stepenice i dvostrukih ručki za ponovno ukrcavanje, ovaj model FX Cruiser HO ima sve... a možete pronaći i bitve koje se povlače prema gore, elektronički kompas i indikator potrošnje goriva!

Spremišta za dulje krstarenje

Spremišta za dulje krstarenje

Posvetili smo pažnju dizajniranju mnoštva prostora za odlaganje u naše svjetske modele serije FX – 125,5 litara – dulje i udaljenije avanture. Na instrumentnoj ploči je vodonepropusni pretinac (i držač dvije boce), ispod sjedala te u trupu nalaze se izdašna spremišta, a spremište u krmi je izuzetno je lako dostupno.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   4 cilindra, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Supercharger   -
Zapremina   1.812 cm³
Promjer x hod   86.0 mm x 78.0 mm
Omjer kompresije   11.0 : 1
Sustav hlađenja   Vodeno hlađenje
Tip pumpe   155 mm, visoki potisak
Gorivo   Bezolovni benzin
Napajanje gorivom   Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva   70.0 litara
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Kapacitet spremnika ulja   4.3 litara
DIMENZIJE    
Dužina   3.56 m
Širina   1.23 m
Visina   1.23 m
Težina   374 kg
KARAKTERISTIKE    
Zapremina spremišta za pohranu stvari   125.5 litara
Maksimalan broj osoba   1 - 3 osobe

Dokumenti

pdf2018-yamaha-fx-cruiser-high-output.pdf (1,47 mb)

Izdvojeni proizvodi