galerija

FX SVHO 2019

151.900,00 kn

Detalji

Prednabijte sva svoja avanturistička putovanja

Vožnja ovog plovila u agresivnom stilu kojim se osvajaju valovi izmamit će vam osmijeh na lice, ali također možete istraživati njegov opušteniji karakter, kada postaje najuglađenije, najsnažnije plovilo za putovanja sa sjedalom za 3 osobe koje biste mogli poželjeti, spremno da vas povede na velike avanture uz vrhunski luksuz i udobnost.

SVHO (Super Vortex High Output) agregat s prednabijanjem i lagani NanoXcel®2 trup i paluba čine idealan spoj – osiguravaju impresivnu snagu te stabilno i okretno upravljanje uz udobnu plovidbu.

Najbolja tehnologija i inovacije prate vas i po putu, i to zahvaljujući našem revolucionarnom i intuitivnom upravljačkom sustavu RiDE, elektroničkom trimu i hodu unatrag, funkciji Cruise-Assist i sigurnosnom sustavu daljinskog zaključavanja.

Detalji

 • SVHO agregat od 1.812 ccm s prednabijanjem i EFI sustavom
 • Iznimno lak i čvrst NanoXcel2® trup
 • Revolucionarni sustav RiDE za intuitivno upravljanje
 • Elektronički trim na gumb – brzo i jednostavno korištenje
 • Snažna visokoprotočna pogonska pumpa
 • Tehnologija Drive-by-Wire sa sustavom Cruise Assist i način rada No Wake
 • Prvi sustav daljinskog zaključavanja i načina rada Low-RPM Mode™
 • Jedinstveni sustav podešavanj upravljača u 4 položaja
 • Elektronski hod unatrag s kontrolom trakcije
 • Iznimno duboka stepenica na krmi i dvije ručke za ponovno ukrcavanje
 • Indikatori za F-N-R (naprijed-neutralno-nazad), RiDE i električni trim
 • Prostrano spremište i vodonepropusni odjeljci

SVHO agregat od 1.812 ccm s prednabijanjem

SVHO agregat od 1.812 ccm s prednabijanjem

Ovaj dojmljivi agregat isporučuje uglađenu, upečatljivu snagu i opremljen je iznimno učinkovitim rashladnim sustavom te sustavom za usis zraka. Velika visokoprotočna Hyper-Flow pumpa pomaže pri pretvaranju te snage u zapanjujuće ubrzanje, a elektronski sustav ubrizgavanja goriva (EFI) osigurava glatki i učinkoviti izlaz snage.

NanoXcel2®. Maksimalna čvrstoća – minimalna težina

NanoXcel2®. Maksimalna čvrstoća – minimalna težina

Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji, NanoXcel2® je impresivnih 18 % lakši od revolucionarnog izvornog materijala NanoXcel® – uz jednaku krutost i čvrstinu. Uzbudljivi trup sportskih performansi modela FX SVHO čini ga znatno lakšim te omogućava još bolje ubrzanje, veću krajnju brzinu i bolju ekonomičnost goriva.

Sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics)

Revolucionarni sustav RiDE transformira užitak plovidbe i donosi novi osjećaj pouzdanosti svakom vozaču bez obzira na prethodno iskustvo. Za kretanje prema naprijed i ubrzavanje povucite ručicu gasa na desnoj ručki – za usporavanje i hod unatrag povucite ručicu na lijevoj ručki. Da, zaista je tako jednostavno!

elektronska "Drive-by-Wire" kontrola gasa

elektronska "Drive-by-Wire" kontrola gasa

Napredni sustav elektronske kontrole gasa oduševit će Vas "inteligentnim" značajkama. Koristite Cruise-Assist za odabir i održavanje željene brzine plovidbe, način rada No Wake za jednostavno navigiranje kroz područja u kojima treba održavati malu brzinu. Osim toga, elektronsko upravljana plovidba natrag sa sustavom kontrole trakcije olakšava glatko manevriranje i brzi izlaz iz tijesnih prolaza.

Elektronički trim i moderni instrumenti

Elektronički sustav trima s 2 jednostavne tipke na lijevoj ručki osigurava potpuno upravljanje položajem trima u svakom trenutku. Slobodno okrećite i mijenjate položaje trima prilikom nagle promjene smjera, a zatim ih ponovo okrenite i mijenjajte kako biste se udaljili najvećom brzinom. Jasni indikatori za trim, sustav RiDE i položaji F-N-R (naprijed-neutralno-nazad) značajke su instrumenata modela FX SVHO.

Daljinsko zaključavanje i način rada Low-RPM Mode™

Daljinsko zaključavanje i način rada Low-RPM Mode™

Ovaj inovativni sustav prvi je takav u industriji. Jednim pritiskom tipke daljinskog upravljača aktivirat će se posebni "L" način rada (niski broj okretaja) kako bi se ograničila najveća brzina – idealno za kontrolirano upravljanje. Kako biste bili zaštićeni i bezbrižni, pritiskom druge tipke deaktivira se paljenje, čime se sprječava slučajno pokretanje ili neovlaštena plovidba.

Opremljen luksuznim i praktičnim značajkama

Opremljen luksuznim i praktičnim značajkama

Od upravljanja sa 4 koraka i mogućnosti nagiba do udobnog sjedala za 3 osobe u dvije nijanse, te od velike platforme krme do iznimno duboke stepenice i dvije ručke za ponovno ukrcavanje, model FX SVHO postavlja visoke standarde kad je vaš užitak na vodi u pitanju.

Spremište koje omogućuje veće avanture

Spremište koje omogućuje veće avanture

Posvetili smo pažnju dizajniranju mnoštva prostora za odlaganje u naše svjetske modele serije FX – 125,5 litara – dulje i udaljenije avanture. Na instrumentnoj ploči je vodonepropusni pretinac (i držač dvije boce), ispod sjedala te u trupu nalaze se izdašna spremišta, a spremište u krmi je izuzetno je lako dostupno.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   4 cilindra, 4 takta, Super Vortex High Output, DOHC, 4 ventila
Supercharger   Da s hladnjakom stlačenog zraka
Zapremina   1.812 cm³
Promjer x hod   86.0 mm x 78.0 mm
Omjer kompresije   8.5 : 1
Sustav hlađenja   Vodeno hlađenje
Tip pumpe   160 mm, visoki potisak
Gorivo   Bezolovni benzin
Napajanje gorivom   Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva   70.0 litara
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Kapacitet spremnika ulja   5.3 litara
DIMENZIJE    
Dužina   3.56 m
Širina   1.23 m
Visina   1.23 m
Težina   378 kg
KARAKTERISTIKE    
Zapremina spremišta za pohranu stvari   125.5 litara
Maksimalan broj osoba   1 - 3 osobe

Dokumenti

pdf2018-yamaha-fxsvho.pdf (1,72 mb)

Izdvojeni proizvodi