galerija

FX SVHO 2021

163.990,00 kn

Detalji

FX SVHO

Da, vožnja ovog stroja agresivnim stilom kojim se osvajaju valovi izmamit će vam osmijeh na lice, ali također možete istraživati njegov opušteniji karakter, kada postaje najuglađeniji, najtiši i najsnažniji stroj za krstarenje sa sjedalom za 3 osobe koji biste mogli poželjeti, spreman da vas, uz luksuz i udobnost, odvede u velike avanture.

Pojačajte svoje pustolovine.

Motor SVHO s prednabijanjem zraka i lagani NanoXcel®2 trup i oklop savršeni su duet – uglađena, dojmljiva snaga u kombinaciji sa stabilnim, okretnim upravljanjem i nadasve udobnom vožnjom.

To je najnaprednija tehnologija i inovacija koja se nalazi u ovom dizajnu opremljenom brojnim značajkama, uz naš revolucionarni i intuitivni upravljački sustav RiDE, elektronički trim i hod unatrag, tempomat i daljinski upravljani sigurnosni sustav.

Kratki pregled

 • Cruise Assist, način rada No Wake i elektronički trim
 • Jedinstveni sustav podešavanja upravljača u 4 položaja
 • Elektronski hod unatrag s kontrolom proklizavanja
 • Revolucionarni sustav RiDE™ – intuitivno upravljanje
 • Prvi instrumenti u industriji s dodirnim zaslonom u boji
 • Način vožnje, način rada s niskim brojem okretaja i sigurnosni način rada
 • Višemontažni sustav za vašu opremu i dodatke.
 • Duboke stepenice i dvostruke ručke za jednostavno ponovno ukrcavanje.
 • Prvi sustav za odvodnju vode iz prostora za noge u industriji
 • SVHO agregat od 1.812 ccm s prednabijanjem i sustavom EFI
 • Elegantan dizajn tijela i trupa od NanoXcel2 materijala.

 • alt

  Motor s prednabijanjem zraka zapremnine 1812 ccm

  Ovaj dojmljivi SVHO (Super Vortex High Output) motor isporučuje ravnomjernu i prilagodljivu snagu i opremljen je iznimno učinkovitim rashladnim sustavom i sustavom za usis zraka te snažnim unutrašnjim dijelovima. Velika visokoprotočna mlazna pumpa pomaže pri pretvaranju te snage u zapanjujuće ubrzanje, a elektronički sustav ubrizgavanja goriva (EFI) osigurava glatku i učinkovitu izlaznu snagu.

 • alt

  Aerodinamični oblik i dizajn trupa u NanoXcel2

  Trup ovog FX modela izrađen je od Yamahinog jedinstvenog NanoXcel2 materijala. Dojmljivo lagan, ali čvrst i snažan, daje tim strojevima izvanredne performanse na vodi s zapanjujućim ubrzanjem, većom maksimalnom brzinom, većom ekonomičnošću i još ugodnijom vožnjom.

 • alt

  Sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics).

  Revolucionarni sustav RiDE transformira vaš užitak u vožnji, i daje osjećaj samopouzdanja svakom vozaču ... na svim razinama. Jednostavno koristite ručicu gasa na desnoj ručki kako biste krenuli unaprijed i ubrzali – povucite ručicu na lijevoj ručki kako biste usporili ili krenuli unazad. Da, zaista je tako jednostavno!

 • alt

  Prvi zaslon na dodir u boji u industriji.

  Jasan prikaz statusa F-N-R, brzine, statusa trima i sustava RiDE, s dijagnostičkim informacijama i kontrolom svih elektroničkih sustava, značajke su ovog elegantnog, 4,3-inčnog zaslona na dodir u boji, CONNEXT. Ujedno je i potpuno prilagodljiv – od boje zaslona i izgleda do odabira funkcije kojom se upravlja ili koja se prikazuje.

 • alt

  Udobnost, odvod vode iz prostora za noge – i jednostavnije penjanje na palubu.

  Od upravljača prilagodljivog nagiba do sjedala za 3 osobe, uključujući veliku platformu za plivanje s dubljim i širim gazištem te dvostrukim ručkama za penjanje na palubu, ovaj FX doista nudi više udobnosti. Plus prvi sustav odvoda vode u području nogu.

 • alt

  Jedinstven sigurnosni sustav jednostavan za uporabu.

  Uz ovaj potpuno novi sustav ne morate brinuti o posebnom daljinskom upravljaču – samo upotrijebite PIN kod za postavljanje i uklanjanje sigurnosnih i kontrolnih načina putem praktičnog prekidača – i dodira na zaslonu CONNEXT.

 • alt

  30 % više prostora za pohranu za još veće pustolovine

  Dizajnirali smo oko 30% više prostora s lakšim pristupom za naše FX modele - tako da vaše avanture mogu biti dulje i odvesti vas dalje. Svugdje postoje pametno integrirana praktična rješenja za pohranu stvari: vrlo veliki vodonepropusni pretinac za sitnije stvari, veliko spremište ispod sjedala, na pramcu i krmi.

 • alt

  Višemontažni sustav za dodatke.

  Zar ne bi bilo divno kad biste na cjelodnevnu plovidbu sa sobom mogli ponijeti dodatnu opremu koju želite? Višemontažni sustav znači da možete zajedno sa sobom ponijeti svoje zvučnike - ili vaš GPS/tragač za ribom – ili vaš Go-Pro – ili svoju šalicu kave ... sigurno postavljene na tijelo FX-a.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   4 cilindra, 4 takta, Super Vortex High Output, DOHC, 4 ventila
Supercharger   Da s hladnjakom stlačenog zraka
Zapremina   1.812 cm³
Promjer x hod   86.0 mm x 78.0 mm
Omjer kompresije   8.5 : 1
Sustav hlađenja   Vodeno hlađenje
Tip pumpe   160 mm, visoki potisak
Gorivo   Bezolovni benzin
Napajanje gorivom   Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva   70.0 litara
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Kapacitet spremnika ulja   5.3 litara
DIMENZIJE    
Dužina   3.58 m
Širina   1.27 m
Visina   1.23 m
Težina   371 kg
KARAKTERISTIKE    
Zapremina spremišta za pohranu stvari   166,7 litara
Maksimalan broj osoba   1 - 3 osobe

Izdvojeni proizvodi