galerija

PIONER 13

22.490,00 kn

Detalji

Pioner – Norveška plovila već 50 godina!

ČVRST - Pioner plovila spremna su za najzahtjevnije zadatke, prilagođeni korisnicima, zahtijevaju malo ili nikakvo održavanje te imaju dugi vijek trajanja – nabrojane kvalitete učinile su Pioner plovila iznimno popularnima diljem svijeta!

Pioner plovila su proizvedena rotacionim lijevanjem iz polietilena – čvrstog, izdržljivog te UV stabilnog materijala. Plovila su izlivena iz jednog komada te mogu izdržati najteže zadatke, ekstremne temperature od arktičke hladnoće do tropskih visokih temperatura i sunčeve svjetlosti – bez ikakvog oštećenja. PIONER – Norveška plovila izrađena za najteže uvjete.

KVALITETA - Pioner plovila proizvede se pod nadzorom „Det Norske Veritas“ (DNV). DNV kontrolira, testira i odobrava sve Pioner modele u sukladnosti sa CE direktivom rekreacijskih plovila (RCD).

Cipax AS odlikuju ISO-9001 i ISO-14001 certifikati. Osiguravamo prvoklasnu kvalitetu Pioner plovila na temelju strogih internih procedura za proizvodnju u kombinaciji sa znanjem naših vještih radnika! PIONER – odobreni od strane „Det Norske Veritas“, iznimno sigurni za naše kupce!

EKOLOŠKI PRIHVATLJIV – Polietilen je ekološki prihvatljiv materijal, 100% razgradiv. Sav otpadni materijal prilikom izrade plovila se nanovo upotrebljava u novim proizvodima poput kutija za sjedenje na plovilima. Proizvodne metode kao takve su također ekološki prihvatljive. PIONER – izbor prirode.

PIONER 13

ZA BEZBRIŽNU PLOVIDBU

Pioner 13 je jednostavan i stabilan u plovidbi. Izuzetna plovnost je cijenjena od strane novih i neiskusnih vlasnika kao i iskusnih moreplovaca. Plovilo je prikladno za manje 4-taktne vanbrodske motore. Standardni model je prostran te ima dovoljno prostora za 5 osoba. Prtljaga, oprema kao i spremnik goriva mogu se smjestiti u dva prostora za pohranu stvari s mogućnošću zaključavanja. Plovilo može biti opremljeno s bočnim drškama te setom jastuka.

Težina (kg): 148

Širina (cm): 155

Dužina (cm): 393

Max broj osoba: 5

KS: 2 - 6

Dužina osovine: Kratka

Standardne boje: Bijela, „Dark line“

Dodatna oprema: Drške sprijeda i straga, set jastuka

Certifikati: CE kategorija C /Det Norske Veritas

Tehnički podaci

Izdvojeni proizvodi