galerija

EXR 2019

87.500,00 kn

Detalji

EXR – najbolje od serije EX

Upoznajte novi inovativni Yamaha EXR, pokretljivi i svestrani stroj s kojim se jednostavno upravlja – za sve koji žele maksimalnu pouzdanost i čisti užitak na vodi.

Serija EX oblikovana je s pouzdanošću i tehničkim inovacijama koje naše modele WaveRunners čine legendama, no s pristupom izrade bez ukrasa koji daje nenadmašnu pristupačnost. Ovo je model EXR sa 115 KS i NanoXcel2 trupom.

Visoko na popisu mnogih prednosti je naša revolucionarna tehnologija Ride® i novi jednostavni i intuitivni upravljački sustav koji već mijenja navike vožnje u svijetu plovila naših vrhunskih modela.

Detalji

 • Snažni agregat TR-1 tvrtke Yamaha – 3-cil. od 1049 ccm
 • Čvrst i lagan dizajn trupa – mlazna pumpa HyperFlow
 • Revolucionarni sustav Ride® – intuitivno upravljanje
 • Precizno šiveno dvobojno sjedalo – udobnost za 3 osobe
 • Pregledni i informativni višefunkcijski LED pokazivači
 • Brzinomjer i tahometar + razina goriva i sati rada
 • Elegantne boje i atraktivne moderne grafike
 • Pretinac za rukavice i spremište na pramcu i ispod sjedala
 • Veliki obujam od 50 l goriva – za dulju zabavu
 • Praktična i udobna ručka za ponovno ukrcavanje
 • Snažna kuka za vuču igračaka, skijaša ili wakeboarding
 • Neklizajuće podnice – udobnost za stopala

Snažni agregat TR-1 – 3-cil. od 1049 ccm

Unatoč iznenađujućoj pristupačnosti, uzbudljivi model EXR pogoni najnovija verzija našeg inovativnog 3-cilindričnog agregata Yamaha TR-1 od 1049 ccm i 115 KS. Ovo je kompaktna, lagana jedinica s mnogo snage – sa živahnim ubrzanjem i velikom vršnom snagom te legendarnom ekonomičnošću i pouzdanošću koju očekujete od nove Yamahe.

Osmišljen za ukupno rukovanje i performanse

Uglađena i tiha snaga, kompaktne dimenzije i mala težina agregata TR-1 spareni su sa čvrstim, izdržljivim i pouzdanim trupom za isporuku odlične kombinacije jednostavnog korištenja i neobične pokretljivosti i uravnoteženosti. Ishod je maksimalna zabava i kontrola bez poteškoća, čak i za vozače s manje iskustva.

Sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics)

Revolucionarni sustav RiDE transformira užitak plovidbe i donosi novi osjećaj pouzdanosti, pogotovo pri sportskoj plovidbi. Za kretanje prema naprijed i ubrzavanje povucite ručicu na desnoj ručki – za usporavanje i hod unatrag povucite ručicu na lijevoj ručki. A uz dodatni hod unatrag s kontrolom trakcije zaista je tako jednostavno!

Udobno sjedalo za do 3 putnika

Ergonomično i precizno šiveno dvobojno sjedalo, jedinstveno za model EXR, vrlo je sigurno i udobno – savršeno za sportske vožnje ili krstarenje za do 3 osobe. Zbog visoke razine udobnosti osjećat ćete se kao da je napravljeno posebno za Vas. Uz to, ispod njega nalazi se vrlo praktičan suhi spremnik.

Velika zapremnina goriva od 50 l – za više zabave

Kada izjurite na modelu EXR vjerojatno se dugo nećete željeti vratiti. Stoga smo ugradili spremnik za gorivo veći od svih konkurentnih vozila (50 l). To znači da vaša zabava na vodi može trajati još dulje – i možete krstariti još dalje. Promišljeno – i tipično Yamaha.

Višefunkcijski LCD instrumenti

Atraktivni višenamjenski LCD instrumenti ugrađeni u modernu ploču kokpita nisu nešto što biste očekivali na tako povoljnom i dostupnom plovilu – no možete ih pronaći na modelu EXR. Ima pregledne i lako čitljive prikaze brzinometra i tahometra, kao i informativna očitanja razine goriva i sate rada.

Veliko spremište i luksuzna oprema za ponovno ukrcavanje i vuču

Novi model EXR uz mokro spremište na pramcu ima i praktični pretinac za rukavice i prostrano spremište ispod sjedala. Štoviše, tijekom vuče skijaša ili drugog plovila pomoću standardne kuke – dvostruki retrovizori, podnice Hydro-Turf i pomoćna stepenica za ponovno ukrcavanje pravi su luksuz.

Moderne boje, grafike i stil

Osim što vam omogućuju najpovoljnije avanture na vodi, modeli EX i izgledaju odlično! Odvažne boje i upečatljive grafike iznimno su moderne pa možete biti sigurni kako ćete jureći uz obalu ili tijekom pristajanja privući zadivljene poglede. Yamahu EXR možete voziti s ponosom!

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   3 cilindra, 4 takta, DOHC, 4 ventila HO
Supercharger   -
Zapremina   1.049 cm³
Promjer x hod   82.0 mm x 66.2 mm
Omjer kompresije   11.0 : 1
Sustav hlađenja   Vodeno hlađenje
Tip pumpe   144 mm, visoki potisak
Gorivo   Bezolovni benzin
Napajanje gorivom   Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva   50.0 litara
Sustav podmazivanja   Zasebno uljno korito
Kapacitet spremnika ulja   3.5 litara
DIMENZIJE    
Dužina   3.14m
Širina   1.13 m
Visina   1.15 m
Težina    245 kg
KARAKTERISTIKE    
Zapremina spremišta za pohranu stvari   37.8 litara
Maksimalan broj osoba   1 - 3 osobe

Izdvojeni proizvodi