NaslovnaSkuteriSport

TMAX SX Sport Edition

galerija

TMAX SX Sport Edition

 99.900,00 kn  93.490,00 kn

Detalji

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooters/sport/tmax-sx-sport-edition/accessories/#/

LINK NA KONFIGURATOR OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooters/sport/tmax-sx-sport-edition/configurator/

Uz popisane istaknute značajke modela TMAX SX, TMAX SX Sport Edition opremljen je Akrapovič karbon ispuhom, sportskim vizirom i kratkim nosačem tablice.

Sustav D-MOD omogućuje vam odabir više sportskog načina rada agregata za uzbudljivije performanse – a za dinamični novi oklop dostupne su posebne boje. Pametna nova aplikacija My TMAX Connect daje vam kontrolu nad sigurnosti skutera.

Lagani okvir i napredni ovjes omogućuju precizno upravljanje. Zahvaljujući sustavu kontrole protiv proklizavanja, sustavu bez ključa i većem prtljažnom prostoru za 2 poluotvorene kacige, model TMAX SX Sport Edition kombinira sportske performanse i svakodnevnu praktičnost. Novi TMAX SX Sport Edition poništite pravila za obitelj MAX.

Detalji

       Akrapovič karbon ispuh

       Sportski vizir

       Kratki nosač tablice

 • Posebne boje i unutarnja završna obrada visoke kvalitete
 • Uklopivi agregat sa sustavom D-MOD s 2 načina rada
 • Aplikacija My TMAX Connect i ugrađeni sustav GPS
 • Sportski i dinamično oblikovan novi oklop
 • Manja težina i veći okretni moment
 • Lagan aluminijski okvir
 • Sustav kontrole protiv proklizavanja (TCS)
 • Veći prtljažni prostor za dvije poluotvorene kacige
 • Sustav paljenja bez ključa "Smart Key"
 • Profinjeni novi TFT instrumenti
 • Sustav blokade središnje nogare
 • Priprema za sigurnosni sustav Dainese D-air®

 • Ekskluzivni i jedinstveni ispuh Akrapovič

  Kad su Yamahini dizajneri započeli sa stvaranjem ovog najdinamičnijeg sportskog skutera, odabrali su ugraditi samo najbolje moguće komponente. Opremljen sjajnim karbonskim poklopcem ovaj ispuh poduzeća Akrapovič visokih performansi širi grlenu riku i temperamentan ton koji najavljuju vaš dolazak te tako pridonosi oduševljenju koje ćete doživjeti tijekom svake vožnje.

 • Sportski vizir i nosač registracijske pločice

  Baš kao i njegov ispuh poduzeća Akrapovič visokih specifikacija s karbonskim poklopcem, ovaj je sportski skuter, vodeći u svojoj klasi, također opremljen i sportskim vizirom koji naglašava agresivne linije aerodinamičnog motociklističkog oklopa. Ostale jedinstvene značajke obuhvaćaju i sportski nosač registracijske pločice.

 • Lijevana šasija

  Kao i svi modeli serije TMAX, i skuter SX Sport Edition opremljen je posebno dizajniranom lijevanom šasijom. Uz primjenu napredne motociklističke konstrukcije i točaka montiranja agregata lagani aluminijski okvir i dugačka njihajuća ruka osiguravaju okretljivo upravljanje i dinamične performanse, što skutere TMAX čini najuzbudljivijim i najdinamičnijim skuterima na cesti.

 • Sustav D-MODE u dvije razine prilagođava se različitim uvjetima

  Da biste izvukli maksimalnu korist od ubrzanja, vodećeg u svojoj klasi, i performansi s visokim okretnim momentom agregata od 530 ccm, morate biti u mogućnosti preuzeti potpunu kontrolu. Sustav D-MODE u dvije razine omogućuje vam da jednostavno odaberete način rada „T“ za ujednačenu isporuku snage po gradu ili se možete prebaciti na način rada „S“ za snažnije i sportskije performanse na otvorenoj cesti.

 • Boje oklopa skutera Sport Edition

  Dok se vozite vrhunskim sportskim skuterom, želite se isticati, a TMAX SX Sport Edition dolazi u dvije jarke boje koje zadovoljavaju čak i najprofinjeniji ukus. Njegov bezvremeni dizajn i legendarni status prenose njegov dinamični karakter i privlače pametne vozače koji znaju razliku između mode i stila.

 • Sustav paljenja bez ključa Smart Key

  Bilo da morate pokrenuti motor, otključati sjedalo ili blokirati ili deblokirati središnju nogaru, paljenje bez ključa sve vam to znatno olakšava. Sve dok sa sobom nosite pametni ključ, moći ćete upravljati skuterom TMAX SX Sport Edition, što vam štedi vrijeme i olakšava dan!

 • Profinjeni TFT instrumenti

  Višefunkcijski instrumenti obuhvaćaju monokromatski TFT zaslon visoke kvalitete koji obuhvaća brzinomjer slijeva i tahometar zdesna, a središnji zaslon sadržava brojač kilometara, dva mjerača puta, trenutačnu i prosječnu potrošnju goriva i indikator vanjske temperature, kao i indikatore za razne funkcije, uključujući i sustav TCS.

 • Motociklistički ovjes

  Motociklistička tehnologija naširoko je primjenjivana u konstrukciji sustava okvira i ovjesa. Ujednačeni stražnji ovjes pruža izvrsna svojstva amortizacije za sportsku i stabilnu vožnju, a s putanjom ovjesa od 120 mm upside-down prednje vilice najprofinjenijeg su dizajna koji je dosad postojao na jednom maksi skuteru.

 • Jedinstveni sustav blokade središnje nogare

  TMAX SX Sport Edition danas je najpoželjniji sportski skuter na cesti – pa ćete ga željeti opremiti maksimalnom zaštitom od krađe. Za sprječavanje neovlaštene uporabe ovaj je maksi skuter visokih tehnologija opremljen jedinstvenim sustavom blokade središnje nogare, vodećim u ovoj industriji, koji vam ga pomaže čuvati na sigurnom.

 • Sustav kontrole protiv proklizavanja (TCS)

  Za optimalne performanse i maksimalni užitak u svakoj vožnji u različitim uvjetima TMAX SX Sport Edition opremljen je i sustavom kontrole protiv proklizavanja. Ovaj napredni elektronički sustav povećava samopouzdanje u vožnji osiguravajući uglađena pokretanja i pouzdano držanje ceste na mokrim, klizavim i rastresitim podlogama.

 • Dovoljno mjesta za spremanje

  Prava ljepota skutera TMAX SX Sport Edition leži tome što dobivate naprednu motociklističku tehnologiju sa svim uzbudljivim sportskim performansama u kombinaciji s praktičnim značajkama, uključujući i dovoljno mjesta za spremanje. Jednostavno podignite sjedalo i pristupit ćete prostranom odjeljku za spremište u koji mogu stati 2 poluotvorene kacige, što je zgodno za svako putovanje.

 • Sportski skuter najviših performansi

  TMAX SX Sport Edition vrhunski je Yamahin maksi skuter, koji ima najviše specifikacije u svojoj kategoriji. S više od 250.000 prodanih modela do danas marka TMAX već je nesporni vođa u svojoj klasi, a sa svojim ekskluzivnim paketom sportske opreme skuter Sport Edition kombinira oduševljavajuće motociklističke performanse s izgledom maksi skutera.

Tehnički podaci

AGREGAT    

Tip agregata

  Redna 2 cilindra, hlađenje tekućinom, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Zapremina   530 cm³
Promjer x hod   68.0 mm x 73.0 mm
Omjer kompresije   10.9 : 1
Maksimalna snaga   33.8 kW @ 6.750 okr/min
Maksimalan okretni moment   53 Nm @ 5.250 okr/min
Sustav podmazivanja   Zasebno uljno korito
Napajanje gorivom   Ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja   TCI
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   V-remen, automatski
ŠASIJA    
Okvir   Aluminijski
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda   120 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   Njihajuća ruka
Hod ovjesa straga   117 mm
Prednja kočnica   Dvostruki diskovi, Ø 267 mm
Stražnja kočnica   Jednostruki disk, Ø 282 mm
Prednja guma   120/70-15
Stražnja guma   160/60-15
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   2.200 mm
Ukupna širina   765 mm
Ukupna visina   1.420 - 1.475 mm (podesivi vjetrobran)
Visina sjedala   800 mm
Međuosovinski razmak   1.575 mm
Minimalna udaljenost od tla   125 mm
Ukupna težina   213 kg
Kapacitet spremnika goriva   15.0 litara

Izdvojeni proizvodi