Snižena cijena

SUPER JET 4T 2023

12.790,00 €10.790,00 €
Detalji Tehnički podaci Dodatna oprema

MODEL SUPER JET 2024 MPC: 12.790 EUR

Homologiran za registraciju !

Danas je iz naše trkaće DNK stvoren agregat s adrenalinom nove ere. Više nije ograničen samo na profesionalce, već natjecateljsko uzbuđenje donosi svim vozačima. Pripremite se za borbu i zagospodarite valovima!

Svojim 4-taktnim motorom koji ima 3 cilindra i kompresor, uglađen i iznimno lagan SuperJet pruža snažan spoj ubrzanja pri velikim brzinama, a njegova okretnost, upravljivost i kontrola omogućit će vam da siječete zavoje kao nikada prije.

Njegov preoblikovani širi trup i „L način”, napravljen kako bi se olakšao učenje, približavaju uzbuđenje vožnje u uspravnom položaju svima. Široki asortiman prilagodljivih značajki stavit će početnike i rekreacijske vozače u njihovu zonu udobnosti i pripremiti ih za uživanje u novoj vrsti vožnje bez napora.

Kratki pregled

  • Iznimno učinkovit 4-taktni TR-1 motor zapremnine 1049 ccm
  • Više nije ograničen na natjecateljsku uporabu
  • Stabilan lagani trup širokog prednjeg dijela
  • Mlazna crpka aksijalnog protoka od 144 mm i podesiva mlaznica
  • Upravljač s pomoćnom oprugom i prilagodbom u 3 položaja
  • Posebni elektronički „L” (Learning, učenje) način rada za ograničavanja snage
  • Široka obložena kadica za noge s protukliznom prostirkom HydroTurf
  • Automatska crpka prljave vode i kontrolni sustav
  • Dobar raspon i jasna indikacija razine goriva
  • Jednostavno dopunjavanje goriva – veliki kapacitet (19 litara)
  • Lako se prevozi i pohranjuje kada nije u uporabi

  • alt

    Iznimno učinkovit 4-taktni motor TR-1

    Novi SuperJet pogonjen je iznimno učinkovitim 4-taktnim motorom TR-1 koji ima 3 cilindra i zapremninu od 1049 ccm i jamči uzbudljivi okretni moment diljem raspona okretaja za fantastično ubrzanje.

  • alt

    Jednostavan i lagani prijevoz

    Prevozi se bez napora, s obzirom na to da je SuperJet kompaktan i dovoljno lagan da stane u kombi, i lako ga je staviti u vodu i izvući iz nje. Naravno, idealan je i za garažu ili za palubu veće jahte.

  • alt

    Novi širi lagani trup

    Novi dizajn trupa šireg prednjeg dijela, zadržava svu okretnost i ravnotežu izvornog modela SuperJet, ali s više stabilnosti, stvarajući savršenu platformu za rekreacijsku i natjecateljsku primjenu.

  • alt

    Poseban „L” (Learning, Učenje) način rada

    Posebni elektronički „L” način rada od velike je pomoći vozačima s manje iskustva i početnicima. Pomaže ograničiti snagu i osjetljivost modela SuperJet. Kada vozač osjeti više pouzdanja, puna snaga i dinamički potencijal stroja može se lako osloboditi.

  • alt

    Prilagodljiva upravljačka ručica trkaćeg stila

    Upravljač s pomoćnom oprugom i ručicom za upravljanje u tri položaja posebno su dizajnirani za vozački položaj koji pruža najbolju uporabu modela SuperJet - stroja izrađen za pobjede. Rezultat je položaj za vožnju nagnut prema naprijed koji je tako popularan profesionalnim vozačima i omogućuje idealan, najudobniji položaj za iznimno brzu vožnju i skretanje.

  • alt

    Mlazna pumpa aksijalnog protoka s jedinstvenim impelerom

    Pogonski sustav mlazne crpke od 144 mm obuhvaća jedinstveni impeler koji je posebno dizajniran da pristaje novom dizajnu i upravljačkim značajkama modela SuperJet, čime se maksimalno povećava protok vode za veliku učinkovitost. Konfiguracija omogućuje izvrsnu stabilnost i uglađeno ubrzanje.

  • alt

    Usisna rešetka s punjenjem odozgo dizajnirana za utrku

    Usisna rešetka s punjenjem odozgo smanjuje mogućnost kavitacije i osigurava neprekidno prianjanje i pozitivnu vuču na vodi. Ishod je lakša vožnja plovilom i brže skretanje. Idemo oštro skretati!

  • alt

    Široka kadica za noge i ručka za penjanje na palubu

    Široka obložena kadica za noge ima udobnu, protukliznu HydroTurf prostirku koja pomaže vozaču u održavanju dobre ravnoteže i kontrole, bilo za rekreaciju ili za natjecanje. Praktična ručka za penjanje na palubu predviđena je za one posebne trenutke kada stvari ne idu po planu!

  • alt

    Prilagodljiv kut mlaznice crpke

    Prilagodljiv kut mlaznice (može se postaviti između 16 i 19 stupnjeva) olakšava prilagodbu uvjeta upravljanja vlastitom stilu vožnje u to vrijeme. Razigran za početnike i opuštene rekreativne vozače - osjetljiviji i dinamičniji za življu vožnju natjecateljskim stilom.

  • alt

    Lagani, brizganjem lijevani otvor

    Izvrsnosti se nalazi u pojedinostima – Yamahine velike mogućnosti inženjeringa i tehnoloških rješenja u proizvodnji u ovom konkretnom slučaju jamče značajno spuštanje središta gravitacije jedinice, osiguravajući vozaču bolju stabilnost i kontrolu.

  • alt

    Veliki spremnik za gorivo od 19 litara – jednostavan za punjenje

    Veliki kapacitet goriva od 19 litara modelu SuperJet omogućuje izdašan domet, zahvaljujući laganoj težini i ekonomičnom 4-taktnom motoru. Umetak za punjenje dobro je postavljen za jednostavno dopunjavanje goriva, a praktični mjerač niske razine goriva vidljivo je postavljen na palubu na kojoj se lako očitava.

AGREGAT  
 
Tip agregata  
3 cilindra, 4 Takta, TR-1 High Output
Supercharger  
-
Zapremina  
1049 cm³
Promjer x hod  
-
Omjer kompresije  
-
Sustav hlađenja  
Vodeno hlađenje
Tip pumpe  
144 mm, visoki potisak
Gorivo  
Bezolovni benzin
Napajanje gorivom  
-
Kapacitet spremnika goriva  
19.0 litara
Sustav podmazivanja  
-
Kapacitet spremnika ulja  
-
DIMENZIJE  
 
Dužina  
2.43 m
Širina  
0.76m
Visina  
0.79 m
Težina  
170 kg
KARAKTERISTIKE  
 
Zapremina spremišta za pohranu stvari  
-
Maksimalan broj osoba  
1 osoba