galerija

YZF-R3

 48.900,00 kn  46.500,00 kn

Detalji

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/motorcycles/supersport/yzf-r3-2020/accessories/#/

LINK NA KONFIGURATOR OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/motorcycles/supersport/yzf-r3-2020/configurator/

Yamaha legendarni motocikli R-serije postavljaju standard u supersport svijetu zahvaljujući svom stilu, naprednim tehnologijama i uzbudljivim performansama.

Sada je ovdje potpuno novi motocikl koji se savšeno uklapa u našu supersport ponudu između našeg najprodavanijeg YZF-R125 te dokazanog pobjednika YZF-R6: predstavljamo posve novi YZF-R3! Bilo da prelazite iz 125 ccm klase ili ste potpuno novi vozač željan uzbuđenja na dva kotača, možete biti sigurni kako je YZF-R3 proizveden s istom pažnjom prema detaljima kao i svaki naš motocikl R-serije.

Samo pogledajte agresivna prednja svjetla, aerodinamični prednji oklop te čistokrvnu DNK R-serije motocikala. Novi YZF-R3: sportski motocikl za svaki dan!

Detalji:

 • Lagani supersport motocikl u kategoriji A2
 • Proizveden koristeći čistokrvnu DNK R-serije motocikala
 • Uglađeni, snažan 321 ccm agregat sa dva redna cilindra
 • Uzak i lagan okvir s agilnim, sportskim rukovanjem
 • Agresivna dvostruka prednja svjetla i oklop u stilu R-serije motocikala
 • Aerodinamičan prednji oklop
 • Sportski i komforan ovjes
 • Snažne kočnice
 • ABS kao standradna oprema
 • Spreman za svakodnevnu upotrenu, u gradu ili na autocesti
    

 • Nizak položaj spremnika goriva i upravljača

  Zahvaljujući spuštenom dizajnu spremnika goriva i spuštenom upravljaču, ergonomija modela YZF-R3 pruža čisti supersportski doživljaj vožnje. Uz to što je iznimno udoban, položaj za vožnju olakšava držanje motocikla koljenima što će vam povećati samopouzdanje, osobito kada se priljubite uz konstrukciju radi maksimalnog učinka aerodinamike.

 • Lagani kotači i supersportske gume

  17-inčni kotači opremljeni su radijalnom prednjom gumom veličine 110/70-17 i širom radijalnom stražnjom gumom veličine 140/70-17 na naplatcima s pet krakova koje nadopunjuju izgled serije R. Ovi kotači od lijevanog aluminija s laganim šupljim osovinama čvrsti su i lijepog izgleda, a minimaliziraju ovješenu masu kako bi poboljšali upravljanje.

 • Dvostruki LED farovi inspirirani modelom YZF-R1

  Prednji oklop opremljen je farovima u stilu modela YZF-R1 koji naglašavaju kako model YZF-R3 potiče od većih modela serije R. Uporabom svijetle i dugotrajne LED tehnologije, dvostruki farovi daju izvrsnu vidljivost i osvjetljenje pritom trošeći minimalne količine energije, a motociklu daju radikalan izgled trkaćeg modela.

 • Prednja USD vilica KYB od 37 mm

  Model YZF-R3 opremljen je USD vilicom od 37 mm s optimiziranim postavkama opruga i amortizera. Ovaj dizajn osigurava veliku površinu kliznoj cijevi što osigurava visoke razine čvrstoće vilice, omogućujući sportski osjećaj i upravljivost u prednjem dijelu bez gubitka udobnosti, a posebna gornja obujmica naglašava radikalni stil inspiriran modelom YZR-M1.

 • Višefunkcionalni digitalni instrumenti

  Model YZF-R3 sadrži višefunkcijske LCD instrumente koji vozaču prikazuju položaj stupnja prijenosa, kapacitet goriva, stvarnu i prosječnu potrošnju goriva, temperaturu vode, sat i pokazivač zamjene ulja, a sve to na jasnom i modernom prikazu.

 • Snažan sustav kočenja s ABS-om

  Prednja kočnica s plivajućim diskom od 298 mm osigurava izvrsnu snagu zaustavljanja i dobar osjećaj na ručici, a za performanse kočenja na stražnjem dijelu zaslužan je plivajući disk od 220 mm. Zahvaljujući ABS sustavu protiv blokiranja kočnica, vozač motocikla YZF-R3 može se pouzdano voziti, čak i pri smanjenom trenju, u mokrim i skliskim uvjetima.

 • Uravnotežena raspodjela težine – 50/50

  Zahvaljujući položaju motora i ukupnim dimenzijama, ABS motocikla YZF-R3 ima raspodjelu težine između prednjeg i stražnjeg dijela od gotovo 50/50, raspodjela koju mnogi smatraju idealnom za supersportske motocikle, a koja pruža performanse preciznog upravljanja, jednostavnu okretnost i obilje povratnih informacija s ceste.

 • Radikalan izgled inspiriran modelom YZR-M1 MotoGP®

  Uz radikalnu konstrukciju i učinkovitu ergonomiju koja je inspirirana modelom MotoGP® YZR-M1, ovo je najelegantniji model YZF-R3 s najboljim aerodinamičnim svojstvima ikada napravljen. Središnji usis za zrak u stilu modela M1 daje ovom kompaktnom supersportskom motociklu čisti trkaći izgled, a sa sveukupnim iznimnim svojstvima i idealnim rasporedom težine 50/50, model YZF-R3 spreman je da vas ushiti na cesti i trkaćoj stazi.

 • Lagani supersportski motocikl za vozače s kategorijom A2

  Bez obzira jeste li vozač s dozvolom za kategoriju A2 ili osoba koja traži ultimativni lagani supersportski model, YZF-R3 ima tehnologiju, performanse i stil koji tražite. Razvijen korištenjem iste filozofije bez kompromisa koju koristimo za svaki model serije R, trkaći DNK ovog motocikla napravljen je za užitak.

 • Uska i lagana sportska šasija

  Kompaktna i lagana šasija napravljena je od čeličnih cijevi velike vlačne čvrstoće koje pružaju optimalnu ravnotežu snage i krutosti. Kratki međuosovinski razmak modela YZF-R3 pruža izvanrednu okretnost, za sportske i okretne karakteristike upravljanja, a raspodjela težine između prednjeg i stražnjeg dijela od gotovo 50/50 i pristupačna visina sjedala pružaju uravnoteženu vožnju.

 • Agresivan izgled inspiriran modelom YZF-R1

  Ovaj motocikl upadljivog izgleda čista je serija R, a opremljen je prednjim oklopom agresivnog izgleda i sportskim vjetrobranom koji je inspiriran legendarnim modelom YZF-R1. Dvostruki LED farovi i centralna cijev za zrak rade zajedno sa slojevitim pločama oklopa kako bi maksimalno iskoristili protok zraka za hlađenje motora, što ovaj motocikl čini izvanrednim supersportskim modelom u kategoriji vozila A2 motocikala od 300 ccm.

 • Motor od 321 ccm namijenjen za visoke okretaje.

  S omjerom kompresije od 11,2:1, dvostrukom bregastom osovinom (DOHC) i glavama motora s 4 ventila, motor modela YZF-R3 dizajniran je za performanse s brzim odzivom i učinkovitim radom pri velikom broju okretaja. Ovaj moćni motor, maksimalne izlazne snage od 30,9 kW / 42 ks pri 10.750 o/min, pruža fantastično ubrzanje, uzbudljivu vožnju i širok raspon snage.

Tehnički podaci

AGREGAT &nbnbsp;  
Tip agregata   2 cilindra, hlađenje tekućinom, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Zapremina   321 cm³
Promjer x hod   68.0 mm x 44.1 mm
Omjer kompresije   11.2 : 1
Maksimalna snaga   30.9 kW (42.0 KS) @ 10.750 okr/min
Maksimalan okretni moment   29.6 Nm (3.0 kg-m) @ 9.000 okr/min
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Napajanje gorivom   Ubrizgavanje goriva
Tip spojke   Mokra, višelamelna
Sustav paljenja   TCI
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   6 brzina
Završni prijenos   Lanac
ŠASIJA    
Okvir   Čelični
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda   130 mm
Kut prednje vilice   25º
Predtrag   95 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   Njihajuća ruka
Hod ovjesa straga   125 mm
Prednja kočnica   Jednostruki disk, Ø 298 mm
Stražnja kočnica   Jednostruki disk, Ø 220 mm
Prednja guma   110/70-17M/C 54H
Stražnja guma   140/70-17M/C 66H
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   2.090 mm
Ukupna širina   730 mm
Ukupna visina   1.140 mm
Visina sjedala   780 mm
Međuosovinski razmak   1.380 mm
Minimalna udaljenost od tla   160 mm
Ukupna težina   167 kg
Kapacitet spremnika goriva   14 litara
Kapacitet spremnika ulja   2.4 litara

Izdvojeni proizvodi