Transporter Lite 2021

kontaktirajte za cijenu
Detalji Tehnički podaci

Transporter Lite

Stvoren kako bi olakšao život ljudima koji žive u prirodi i osobama čije je poslovanje povezano sa snijegom, ove sanjke srednje veličine posjeduju iznenađujuću radnu etiku dimenzioniranu za čovjeka. Iako je možda osmišljen kao partner koji bi obavljao posao vuče i tegljenja, izvrsno upravljanje i performanse znače da s njime možete i uživati!

Posaoš Ta ga srednja veličina čini laganim!

U srcu je prvak industrije – potpuno novi 2-taktni agregat obujma 397 ccm s ubrizgavanjem goriva koji daje oko 65 ravnomjernih konjskih snaga – uz ozbiljne količine brutalnog okretnog momenta. Zapravo, razina njezina učinka savršeno je prilagođena najmodernijem dizajnu podvozja, ovjesa, gusjenice i skija.

Možda se radi o stroju srednje veličine, no luksuz i udobnost na njima zaista su potpuni! I praktični, uz električno pokretanje, potisni gumb za elektronički hod unatrag, podesive grijače ruku i palčeva i jasne digitalne mjerne instrumente kako biste postigli određenu brzinu. Zapravo, dojmljivi i moćni svestrani modeli upravo su se pridružili radnoj snazi.

Kratki pregled

  • Novi 2-taktni agregat obujma 397 ccm sa sustavom EFI
  • Pogonski sustav CVTech sa iznimno niskom prvim stupnjem prijenosa
  • Novo iznimno lagano podvozje za nenadmašnu okretnost
  • Sustav pomoćnog ovjesa od 146 inča s podiznim vodilicama
  • Lagani 38-inčni prednji ovjes SRV
  • Gusjenica Cobra veličine 146 x 1,6 – za maksimalno prianjanje i vožnju
  • Yamahine nove široke skije s jednim trupom serije Mountain
  • Velik spremnik goriva zapremnine 44 litre za duže radne izlete
  • Elektronički potisni gumb za hod unatrag i električno pokretanje
  • Visoko, udobno sjedalo i uzdignute ručice upravljača
  • Prilagodljivi grijači upravljača i palčeva
  • Moderni digitalni mjerni instrumenti i visoki, oblikovani vjetrobran

  • alt

    Novi 2-taktni agregat od 397ccm sa sustavom EFI

    Ova nova 2-taktna jedinica najbolja je u industriji, njezin učinkovit sustav EFI pomaže joj da oslobodi oko 65 vrlo živahnih konjskih snaga. Rezultat tako laganog agregata (ispod 50 lbs) uparenog s tako laganim strojem omjer je snage i težine koji pruža zaista iznimne radne performanse, uz odličnu upravljivost za vuču i tegljenje.

  • alt

    Novi, iznimno lagani dizajn podvozja

    Najnovija tehnologija legure podvozja osmišljena je za preuzimanje pune nadmoći odzivnog, novog agregata velikog broja okretaja. Tijekom razvoja najviše se vodilo računa o smanjenju težine bez ugrožavanja snage i izdržljivosti potrebnih istinskom radnom konju. Stoga ovaj inovativni stroj nudi vrlo dobru upravljivost, preciznu okretnost te udobnu i uravnoteženu vožnju.

  • alt

    Ovjes od 146 inča s podiznim vodilicama

    Ovjes dugog hoda od 12,5 inča ima zglobni stražnji dio s oprugama koji omogućuje stražnjim kotačićima za kontrolu prianjanja da se kreću prema gore na neravnim stazama, tako da se dobiva dojam upravljanja modelom s kraćom gusjenicom. Kada je potrebna dodatna vuča, jedinstvena značajka zaključavanja podizne vodilice odmah blokira stražnji dio, kako bi se maksimizirala duljina krute vodilice na stazi.

  • alt

    Uglađen, lagan 38-inčni SRV prednji ovjes

    Kao izravni sljednik našeg uglađenog SRV-M ovjesa, ovaj sustav nije samo iznimno lagan, nego njegov kompaktni dizajn smanjuje neželjeno povlačenje komponenti ovjesa u dubokom snijegu. Neutralni položaj pruža odličnu upravljivost na uskom terenu, a još uvijek pokazuje pristojno i predvidljivo ponašanje na stazi.

  • alt

    Skije serije Mountain i lagane osovine

    Lagane, kovane aluminijske osovine ovjesa i široko razmaknuti krakovi za nadzor omogućuju veliki kut upravljača za oštra skretanja i jednostavno upravljanje – oblik posebno dizajniran za nadopunu širokog otiska od 7 inča za iznimno dobro klizanje Yamahinih skija s jednom vodilicom serije Mountain. Stoga vaš partner u radu omogućuje neusporedivo preciznu upravljivost u dubokom snijegu i na tvrdo utabanom snijegu.

  • alt

    Gusjenica Cobra veličine 146 x 1,6 – za istinsko prianjanje

    Savršeno pristajanje već provjerene gusjenice Cobra 146 x 1,6 našem novom modelu Transporter Lite srednje veličine pri izvođenju teških komunalnih zadataka zaista prenosi snagu na tlo. Zapravo, pruža zadivljujuće performanse u svim uvjetima, uz iznimne razine prianjanja i pogona u dubokom snijegu, tako da opterećenje i vuča umjesto zadatka sada mogu postati užitak.

  • alt

    Udobno sjedalo i zaštitni vjetrobran

    Visoko sjedalo omogućuje i nadzor i udobnost. Ono je suženo, kako bi vam se omogućilo jednostavno naginjanje s jedne na drugu stranu i jednostavna trenutačna promjena položaja – iz sjedećeg u stojeći. Visoki vjetrobran od 15,5 inča, s oblikovanim uleknućima na svakoj strani, učinkovito prolazi kroz vremenske nepogode. Snažan nosač spremnika standardna je oprema, a drugo sjedalo dostupno je za vožnju dvije osobe.

  • alt

    Gumb za električno pokretanje i hod unatrag

    Zahvaljujući tipki za električno pokretanje i nenadmašnoj učinkovitosti računalom nadziranog dvostupanjskog sustava EFI, stvari se pokreću od trenutka ukrcaja. Nakon što izađete vani, jednostavan, potisni gumb elektroničkog sustava za hod unatrag pomaže vam ako se trebate izvući iz teških situacija. Zvučno upozorenje „dojavljivačem” pomaže pri sigurnijem manevriranju.

  • alt

    Grijači za ruke/palčeve i digitalni mjerni instrumenti

    Praktični raskošni elementi poznati su kao specijalnost tvrtke Yamaha kada su u pitanju motorne sanjke, a mnogi od njih uključeni su u liniju modela Transporter. Primjeri su prilagodljivi grijači ruku i palčeva koji ulaze u standardnu udobnost, dok se putem jasnog prikaza na našem novom kompaktnom i modernom digitalnom mjernom instrumentu možete informirati o broju okretaja, brzini, stanju goriva i sati vožnje, kao i o bitnim podacima o agregatu.

Motor    
Tip / Zapremina   2 taktni / 397cc
Cilindri   1-cilindra
Hlađenje   Hlađenje tekućinom
Provrt x hod   85.0 mm x 70 mm
Napajanje gorivom   Elektroničko ubrizgavanje
Sustav paljenja   Digitalno upravljani CDI
Dizajn usisa   Klipni cjevni ventili
Ispuh   APV s prilagođenom cijevi
Spojka / prijenos   Team Rapid / Reverse push Button Engine
Sustav disk kočnica   Glavni hidraulični cilindar Stealth s lakom kočionom čeljusti
Suspension    
Sustav ovjesa sprijeda   SRV-M
Prednji amortizeri   Hidraulička dvostruka cijev
Hod ovjesa sprijeda   183 mm
Sustav ovjesa straga   Sustav amortizera Dual Shock SR 146 s torzijskim/podiznim vodilicama
Stražnji amortizeri   Hidraulička dvostruka cijev / Hidraulička dvostruka cijev
Hod ovjesa straga   317,5 mm
Measures / Dimensions    
Ukupna visina   1,283 mm
Ukupna dužina   3,251 mm
Ukupna širina   1,117 mm
Gusjenica Š x D x V (mm)   382 mm x 3.708 mm x 41 mm
Vrsta gusjenice   Camso® Cobra
Razmak skija (mjereno od sredine skija)   Prilagodljiva od 952,5 mm – 978 mm
Kapacitet spremnika goriva   44,3 l
Features    
Električno pokretanje   standardno
Unatrag   standardno
Grijači za ruke i palčeve   standardno
Snaga i tip prednjeg svjetla     
DC izlaz      opcija